Open sollicitatie / Stage

Solliciteer nu

Open sollicitatie / Stage

Bij Qomplex zijn we voortdurend op zoek naar talent. Ben jij geïnteresseerd om bij ons te werken of stage te lopen? Vertel ons waarom jij goed bij ons zou passen en hoe jouw droombaan eruitziet. Hoewel we niet kunnen garanderen dat we op dit moment een geschikte vacature hebben, kunnen we op deze manier wel jouw gegevens bewaren om je in de toekomst te benaderen.

Full-time / Part-time

Hier herken jij jezelf in ✅

Bij Qomplex zoeken we mensen die open, respectvol en gepassioneerd zijn. We geloven dat iedereen kan helpen om onze producten en processen steeds een beetje beter en slimmer te maken. En dat doen we op verschillende plekken, van HR en administratie tot productie. Deel je die ambitie en herken jij je hier in? Aarzel dan niet om te solliciteren! 

Wat wij bieden? 💸

Allereerst een baan bij een ambitieus bedrijf met een heldere missie: door efficiënt en circulair bouwen ervoor zorgen dat mooie en kwaliteitsvolle huisvesting voor meer mensen beschikbaar wordt. We maken gestandaardiseerde bouwstenen die ervoor zorgen dat de woning, het kantoor of het schoolgebouw meebeweegt met de veranderende behoeften van de klant.

En verder:

  • De kans om met jouw inzet en ervaring je stempel te drukken op onze producten/organisatie en échte verandering teweeg te brengen.
  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Vanaf dag 1 alle ruimte en vertrouwen om veel verantwoordelijkheid te nemen.
  • Doorgroeimogelijkheden en ruimte voor het bedenken en uitvoeren van je ideeën. Bring it on!
  • Een goede, informele werksfeer met 2x per jaar een Qomplex-feest.
  • Altijd werken op dezelfde aangename locatie (collega's van de buitendienst uitgezonderd). Ons kantoor en productiehal is gevestigd in de Elfstedenstad Dokkum, aan het water. Hier ligt goed gereedschap voor je klaar en heb je geen last van het wispelturige Nederlandse weer.

  • We stimuleren je persoonlijke groei met onder andere budget in tijd en geld om vak- een loopbaangerichte opleidingen te volgen.  

Ben je geprikkeld en heb je zin gekregen om direct te beginnen? Mooi! Klik op ‘Solliciteer nu', laat je gegevens achter en we gaan samen aan de slag. Hoe meer je kunt delen over jezelf en de reden dat je solliciteert, hoe beter.